Torrtoaletter av porslin

Fördelar att välja EcoDry torrtoalett!

Porslin det enda som gäller – EcoDry är den fräschaste och mest hållbara toaletten för fritdshus. Tack vare att den är gjord av porslin så håller den likt en vanlig toalett - i många år, och hålls mycket mer fräsch och hygienisk än plast och andra material.

Urinsortering med spolning – Urinsorteringen gör så att fekalierna blir torra och luktfria. Nu finns också ett inbyggt vattenlås som är helt unikt. Vattenlåset gör det omöjligt för urindoft att tränga in i toalettutrymmet. Vatten spolas i urinskålen genom inkoppling av vatten eller genom att hälla vatten för hand.

Osynligt luktfritt avfall – Med ett svart långt nedfallsrör så syns inte avfallet. Vi rekommenderar ett svart 200mm nedfallsrör av polyeten monteras i anpassad längd till en valfri behållare. Polyeten har yta som smuts ej fastnar på. På behållaren nedanför ska en fläkt monteras för avfallet ska torka ut ordentligt.

Läs mer om EcoDry!

Det är många fördelar med att ha en riktigt porslinstoalett även i fritidshuset! Porslinet är mycket hållbarare än andra material så som plast eller liknande. EcoDry håller sig fräsch i många år!