Wostman_141110_0358_fri.png


Vad är en Eco-toalett?

En toalett som kombinerar klassisk design med super-snålspolande egenskaper. Revolutionära toaletter som sparar enorma volymer vatten överallt.

ulf-bodin-522176-unsplash.jpg
lowflushtoilets.png

Snålspolande toaletter

Eco-toaletterna är världsledande inom vattenbesparande toaletter som minimerar vattenförbrukningen. Genom att använda en Eco-toalett kan du spara upp till 95% i vatten, vilket kan mätas i upp till 2000 liter per vecka för ett vanligt familjehushåll.

> Läs om snålspolande toaletter


vacuumtoilet.png

Vakuumtoaletter

Med en vakuumtoalett kan du ha samma toalettupplevelse som hemma vart du vill. En riktig spoltoalett av porslin är oslagbar i komfort och hygien. Och med en vakuumturbin kan du uppnå extremt låga spolvolymer.

> Läs om vakuumtoaletter


urinedivertingtoilet.png

Urinsorterande toaletter

En urinsorterande toalett är ett fantastiskt sätt att spara vatten på. Urinen kan antingen ledas till vanliga avloppet eller till separat avlopp för användning till växtnäring eller liknande.

> Läs mer om urinsorterande toaletter


toiletsforhospitals.png

Urinsorterande toalett för sjukhus och uppsamling av urin

EcoFlush är en vattentoalett med en urinskål i den främre delen. Den passar väldigt bra för att kunna avleda urinen till ett separat utlopp. Detta gör den perfekt för hälso- och sjukvårdssektorn som behöver separera urinen från patienter som har gått igenom strålning, cancerbehandling och annan tung medicinering. Läs om EcoFlush

EcoFlush har sålts till ett antal vårdföretag och sjukhus runt om i världen. Kontakta oss på info@wostman.se för mer information.


toiletsforilsandsandarchipelago.png

Toaletter för öar, skärgård och känsliga områden.

Vill du ha en riktig spoltoalett huset eller stugan? Eco-toaletterna är det perfekta valet för varje ö, kust- eller landsbygdsområde där en snålspolande toalett behövs. Med eller utan el eller tillgång till vatten har vi den smartaste lösningen för dig!

> Läs om toaletter för öar och skärgårdar


drytoiletceramic.png

Torrtoaletter av porslin

Oavsett om du har tillgång till vatten eller avlopp så kan du ha en porslinstoalett som håller sig fräsch i många år. EcoDry är den smartaste och mest hållbara torrtoaletten för semesterhus på marknaden. Glöm toaletter av plast, utedass och andra knepiga material som inte håller i längden. Välj EcoDry!

> Läs mer om torrtoaletter


 
Vi tror på smarta och vatteneffektiva produkter som håller många år framöver! Målsättningen är att vara världsledande på toaletter inom vattenbesparing och urinsortering.