Snålspolande toaletter för villor, stugor och fritidshus.

ecovac_top_sta2.jpg

EcoVac
- Extremt snålspolande WC med ca 0,6 liter per spolning!

EcoVac är en fantastisk toalett med banbrytande och unik teknik som gör det möjligt att spola så lite som mellan 0,2-0,6 liter per spolning. En extremt snålspolande toalett som gör det möjligt att kunna få en riktig toalettupplevelse var du än bor någonstans!

Wostman_Miljo_141107_0142_300ppi_47cm.jpg

EcoFlush
- Supersnålspolande WC under 1 liter i snitt per spolning!

EcoFlush är storsäljaren som spolar mellan 0,7 till 0,9 per spolning i snitt och sparar mängder med vatten och ekonomi för till exempel enskilda hushåll och. En otroligt snålspolande toalett som sparar hundratals liter mot andra så kallade “snålspolande toaletter” genom att ha en främre urinspolning och en stor “vanlig” spolning. Se nedan i videon hur den fungerar!


EcoFlush sparar upp till 1378 Liter vatten per vecka på en familj!

Läs mer om volymer som kan sparas här: Water Saving EcoFlush

Alla våra toaletter är designade för att använda naturens resurser på de mest skonsamma och effektiva sätt, och samtidigt vara logiska att använda och ta hand om. Vi tycker också att “alternativa” toaletter ska kännas som "vanliga" toaletter och ha samma hygieniska standard – därför gör vi bara toaletter av riktigt porslin. Vi kallar dem “smarta” toaletter. Smarta eftersom de är effektivare, mer snålspolande och miljövänligare än andra så kallade alternativa eller “miljö”- toaletter. Wostman är det svenska toalett- och miljöteknikbolaget i Saltsjö-Boo som grundades 1991. För oss har ambitionen alltid varit att leda utvecklingen av snålspolande och riktigt miljövänliga toaletter.

Spolvolymer på Eco-toaletterna jämfört med andra toaletter.

Spolvolymerna är beräknade på ett genomsnitt där varje person spolar ca 6 gånger per dygn, varar ca 1 gång för fekalier (stor spolning) och 5 gånger för urin (liten spolning). OBS att det är upp till användaren att se till att mer spolvatten inte används. Wostmans Eco-toaletter gör det möjligt att använda extremt låga spolnivåer vid korrekt användning.